AEEK(volt ETI) Vizsgára felkészítő tanfolyamok

 

AMM masszázs  és Csi kung gyakorlat 2019. Febr. 3-4.  9-13 óráig.  Budapest V. Irányi u. Jelentkezés: 06-20-9 287180. Tandíj 30 e. Ft.    

  Moxa-köpöly-fülmag-fülgyertya alaptanfolyam 2019. aug. 3-4. Budapest V. Irányi u. Jelentkezés: 06-20-9 287180. Tandíj 30 e. Ft.

Alternatív mozgás-masszázsterápia.

AEEK (volt ETI) vizsgára felkészítő AMM tanfolyam indul Tui Na kínai masszázs oktatással:

2019. JÚN. 1-2., 15-16, 29-30. JÚL. 13-14, 27- 28. AUG. 3.

Az AEEK  vizsgára is felkészítő tanfolyam 108 óra elmélet + gyakorlat;  hétvégeken naponta 9 – 16-ig.  A tanfolyam ára 110 e. Ft, tartalmazza az  AMM gyakorlatot és az oktatási anyagokat, a vizsgajelentkezés ügyintézését. Vidéki hallgatóknak kedveszményes szállás megoldható. 

Oktatók: Rev. Cser Zoltán főiskolai rektorh.,(keleti orvoslás), Dr. Horti Ilona orvos-természetgyógyász, homeopata, fülakupunktúrás addiktológus, Ven. Dr. Pressing Lajos pszichológus,jóga oktató, Dr. Rodák Margit (okl. mentálhigiénikus, okleveles természetgyógyász(AMM, FÜA), regisztrált AEEK vizsgáztató), Dr. Walkovszky Attila (okleveles természetgyógyász,  pedagógus, mentálhigiénikus, honoris causa alternatív mozgás és masszázsterapeuta(kínai Tui Na masszázs), akupresszőr, AEEK vizsgáztató, szakértő).

A képzésre azokat várjuk, akik nemcsak a masszázst kívánják megtanulni, hanem gyógyítani is akarnak a Kelet-ázsiai gyógymódok alapelvei szerint. Ezen a tanfolyamon a hallgatók megtanulják a Tui Na kínai gyógymasszázs elméleti és gyakorlati alapjait és bevezetést kapnak a keleti mozgásterápiákba.

Alapismereteket szereznek a diagnosztikai módszerekről, a kimozgatási technikákról és a kezelési alapelvekről. Ismereteket kapnak a hagyományos kínai masszázs, a Tui Na biofizikai szemléletmódjáról, megismerkednek a meridián masszázzsal, a Csi Kung, a Tai Csi Csuan alapjaival, a jóga-terápia alapelveivel. A tanfolyami anyagban hallanak a keleti filozófiákról, továbbá a Head-Mackenzie zónaterápiáról, és a  mikroterületek használatáról. Megismerkedhetnek a keleti  táplálkozással, majd megtanulják a keleti önmasszázst (Do In, 3-1-2) és olyan Csi Kung alapgyakorlatokat, amelyekkel szinten tarthatják, illetve növelhetik saját energiájukat.

A tanfolyam tematika úgy van felépítve, hogy tartalmazza az AEEK szóbeli vizsgakérdések anyagát is. Másrésztk a kliensek Tui Na masszázskezelése során a hallgatók megalapozzák a gyakorlati gyógyító munkát. 

A rendelői gyakorlaton megtekinthetik a moxa, a köpöly, a szilvavirág kalapács technikát, a fülgyertyázást, a Bémer mágnesterápiát. Megismerik a bánásmódot a klienssel a gyakorlatokon. A tanfolyam házi vizsgával zárul.

Sikeres ETI vizsga után magasabb szintű továbbképzés keretében a hallgatók elmélyíthetik elméleti és gyakorlati ismereteiket a Tui Na kínai gyógymasszázsban és a Kelet-ázsiai gyógymódokban.

Jelentkezés: walkovszky(kukac)gmail.com  

Érdeklődés : T: 06-20287180  

 

Fülakupunktúrás addiktológia

Komplex terápiás program a szerfüggő és nem szerfüggő (társfüggő, szerencsejáték-függő, étkezési zavarokkal küzdő) szenvedélybetegek gyógyítására. További hatások: azonnali feszültségoldás, testi és lelki méregtelenítés, álmatlanság kezelése, a szervezet öngyógyító folyamatainak beindulása, stb. A nyolc alkalmas, négy hétvégi tanfolyam előadásból, gyakorlati oktatásból és a tapasztalatok megbeszéléséből áll. A hallgatók már az első nap megtanulnak szúrni, és minden alkalommal szúrnak.

Tervezett időpontok:

2017: folyamatos

A tanfolyam időtartama négy hétvége.A tanfolyam időtartama négy hétvége, szombat délután, vasárnap délelőtt, napi hat oktatási óra. Konzultációt a vizsga előtt biztosítunk.  Szombat 14-20 óráig, vasárnap 9-15 óráig.

Kiknek ajánljuk? 

  • akik érdeklődnek a holisztikus kezelések iránt,
  • aki szeretnék egészíteni tevékenységüket, akik
  • akik mikro- és makro környezetükben kívánnak segíteni, olyanoknak, akik
  • akik hivatásos segítők kívánnak lenni.

Várunk minden érdeklődőt! ETI vizsgára  felkészítünk.

Jelentkezés: rodak.margit (kukac)upcmail.hu, +36 30 4755175

Életmód- Tanácsadó és Terapeuta

Folyamatosan AEEK szakvizsgára felkészítő Életmód- Tanácsadó és Terapeuta tanfolyam indul,mely a természetgyógyászat legkomplexebb képzésének számít.

 

Az oktatásban résztvevő tanárok szakterületük kiemelkedő képviselői, s egyben vizsgáztatói is.
A résztvevők az elméleti alapokon túl széleskörű gyakorlati ismereteket szereznek a képzés során.  A klasszikus természetgyógyászat kérdéskörei mellett megismerkednek a keleti mozgás- és masszázs technikákkal, csoportos foglalkozások vezetésével, valamint az életmódváltásban való segítségnyújtás lehetőségeivel.

Azok számára is javasolható a részvétel, akik nem kívánnak hivatalos szakvizsgát tenni, ám ennek ellenére szívükön viselik önmaguk és környezetük egészséges életmódra való orientálását.

 A képzés limitált létszámmal kerül megszervezésre.

További információk és jelentkezés:  Dr. Rodák Margit T: 06-308435397  

 

 

 Egészségügyi modul: Jelentkezés: Tóthné Kis Viola 302318532

Természetgyógyász alapmodul: Jelentkezés: Tóthné Kis Viola 302318532